fbpx

Πώς να αποθηκεύσετε τη βουτυρόκρεμα που περισσεύει;

Συνήθως περισσεύει βουτυρόκρεμα,ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος αποθήκευσης;

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ βουτυρόκρεμα, συμπεριλαμβανομένης της βασικής αμερικάνικης βουτυρόκρεμας, της ιταλικής και της ελβετικής βουτυρόκρεμας . Όλες οι βουτυρόκρεμες είναι υπέροχες για να στολίσετε cupcakes, να θωρακίσετε την τούρτα σας αν πρόκειται να την καλύψετε με ζαχαρόπαστα ή ακόμη και να στολίσετε την τούρτα σας.  Συνήθως συνιστώ στους ανθρώπους να φτιάχνουν περισσότερη βουτυρόκρεμα από όση χρειάζονται όταν σχεδιάζουν να διακοσμήσουν μία τούρτα ή cupcakes, καθώς το να ξεμείνεις από frosting εν μέρει  μπορεί να είναι πραγματική ταλαιπωρία. Τι μπορείτε να κάνετε με τη βουτυρόκρεμα που έχει απομείνει; Μπορεί να αποθηκευτεί η βουτυρόκρεμα που έχει απομείνει;

Η βουτυρόκρεμα που έχει απομείνει μπορεί να μεταφερθεί σε ένα αεροστεγές δοχείο και να αποθηκευτεί στο ψυγείο ή στην κατάψυξη μέχρι να είστε έτοιμοι να τη χρησιμοποιήσετε. Μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για περίπου μια εβδομάδα και να παγώσει για αρκετούς μήνες. Η βουτυρόκρεμα που έχει απομείνει μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακριβώς όπως μια φρέσκια παρτίδα βουτυρόκρεμα, μόλις ζεσταθεί και είναι έτοιμη να απλωθεί. Όλες οι βουτυρόκρεμες θα πρέπει να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου και να ξαναχτυπηθούν πριν προσπαθήσετε να τις χρησιμοποιήσετε ξανά, απλώς για να βεβαιωθείτε ότι είναι αφράτες. Εάν η βουτυρόκρεμα σας δεν έχει ξεπαγώσει εντελώς, θα διαπιστώσετε ότι αρχίζει να φαίνεται κοκκώδης και σπασμένη καθώς την ξαναχτυπάτε. Εάν συμβεί αυτό, αφήστε το να καθίσει λίγο περισσότερο και προσπαθήστε ξανά. Η προσθήκη μιας επιπλέον κουταλιάς ή δύο κουταλιών ζάχαρης ζαχαροπλαστικής μπορεί επίσης να βοηθήσει στο να πήξει ελαφρά μια αποψυγμένη βουτυρόκρεμα, εάν είναι απαραίτητο.

Αν και μπορεί να είναι δελεαστικό να το κάνετε, δεν συνιστώ να αποθηκεύετε τη βουτυρόκρεμα στη σακούλα ζαχαροπλαστικής σας. Όλοι οι τύποι βουτυρόκρεμα είναι καλύτεροι αφού έχουν ξαναχτυπηθεί για να εξομαλυνθούν τυχόν σβώλοι, οπότε παρόλο που εξοικονομείτε χρόνο βάζοντας αυτή τη σακούλα ζαχαροπλαστικής στο ψυγείο, θα πρέπει να την κόψετε στο τέλος και θα χρειαστείτε μια καινούργια τσάντα για την επόμενη χρήση σας. 

Share :

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top