15'
Χρόνος Εκτέλεσης
10'-12'
Χρόνος Μαγειρέματος
Εύκολο
Δυσκολία
2-3
Μερίδες
Λαζάνια στο τηγάνι σε 30 λεπτά!!
Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
- 400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 6-7 φύλλα λαζανια
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδου
- 2 ντομάτες
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 250 γρ. βραστό νερό (1 κούπα)
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Τριμμένο τυρί μοτσαρέλα
- Μαϊντανό
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι με καπάκι σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με το ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά.
- Ρίχνουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό.
- Προσθέτουμε το πελτέ ντομάτας , τη σάλτσα από τις τριμμένες φρέσκιες ντοματες, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε
- Προσθέτουμε το βραστό νερό , έπειτα σπάμε στη μέση τα λαζανια και τα βάζουμε όρθια το ένα δίπλα στο άλλο.
- Κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε για 10 με 12 λεπτά .
- Ανοίγουμε το καπάκι ρίχνουμε τη τριμμένη μοτσαρέλα ,το μαϊντανό, κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
- Σερβίρουμε όπως είναι ζεστά και απολαμβάνουμε.
Καλή σας επιτυχία!