fbpx

Πως να Φτιάξετε την τέλεια Νηστίσιμη Καρμπονάρα στο σπίτι!!

Πως να Φτιάξετε την τέλεια Νηστίσιμη Καρμπονάρα στο σπίτι!!

10'

Χρόνος Εκτέλεσης

Εύκολο

Δυσκολία

2-3

Μερίδες

Πως να Φτιάξετε την τέλεια Νηστίσιμη Καρμπονάρα στο σπίτι!!

Απολαύστε μια μοναδική νηστίσιμη εκδοχή της αγαπημένης Καρμπονάρας, χωρίς φυτική κρέμα, αλλά με υπέροχα ωμά κάσιους που δίνουν στη σάλτσα βελούδινη υφή και πλούσια γεύση! Απλά υλικά, μανιτάρια, αρωματικό σκόρδο και al dente σπαγγέτι ενώνονται σε ένα πιάτο που θα σας ενθουσιάσει. Ένα σπιτικό, χορταστικό φαγητό που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την κλασική εκδοχή.

Πως να Φτιάξετε την τέλεια Νηστίσιμη Καρμπονάρα στο σπίτι!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 400 γρ. Ζυμαρικά Spaghetti
  • 150 γρ. Ωμά κάσιους
  • 8 λευκά μανιτάρια
  • Νερό από τα ζυμαρικά που βράζουν
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 2 σκελίδες σκόρδου
  • 4 κ.σ.Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολάκι βάζουμε τα κάσιους και τα μουλιάζουμε με βραστό νερό για 10 λεπτά.
  2. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν.
  3. Σε μια κατσαρόλα με νερό που έχει έρθει σε σημείο βρασμού ρίχνουμε αλάτι, προσθέτουμε τα ζυμαρικά και βράζουμε 2 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας.
  4. Στραγγίζουμε τα κάσιους τα ρίχνουμε μέσα σε ένα πολυκόφτη, προσθέτουμε πολύ λίγο νερό από τα ζυμαρικά που βράζουν και χτυπάμε.
  5. Συνεχίζουμε να βάζουμε νερό και να χτυπάμε μέχρι να φτιάξουμε ένα λείο κρεμώδες μείγμα.
  6. Προσθέτουμε στα μανιτάρια το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό.
  7. Ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά, λίγο από το νερό των ζυμαρικών, τη λευκή σαλτσα και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν όλα τα υλικά μεταξύ τους.
  8. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και απολαμβάνουμε.

Καλή σας επιτυχία!!

Share :

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top

Δείτε τη Συνταγή από το LIVE KITCHEN