fbpx

Victoria Cake!! Το απόλυτο κέικ με αφράτο παντεσπάνι!

20'

Χρόνος Εκτέλεσης

25-30 λεπτά

Χρόνος Ψησίματος

Μέτριο

Δυσκολία

8

Κομμάτια

Victoria Cake!! Το απόλυτο κέικ με αφράτο παντεσπάνι!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

Για το κέικ

  • 250 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 4 μεγάλα αυγά
  • 250 γρ. αλεύρι που
  • 50 γρ. Γάλα
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 2 βανιλίνες

Για τη σαντιγί

  • 1 κουτάκι Morfat Creamy (250 γρ.)
  • 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη

Για το άλειμμα

  • μαρμελάδα φρούτα του δάσους

Για το γαρνίρισμα

  • Σμέουρα
  • Ζάχαρη άχνη

Morfat Creamy Φυτική Κρέμα Σαντιγί! Σπιτική γεύση με επαγγελματικό αποτέλεσμα! Η Ίδια παραδοσιακή συνταγή από το 1960! Βρείτε το στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Περισσότερα 👉 https://bit.ly/morfathttps://bit.ly/morfat

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
  2. Ρίχνουμε τα αυγά ένα ένα χτυπώντας διαρκώς με το μίξερ
  3. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν, τις βανιλίνες και το ρίχνουμε εναλλάξ με το γάλα μέσα στο μείγμα μέχρι να έχουμε ένα λείο αποτέλεσμα.
  4. Μοιράζουμε το μείγμα σε 2 αλευροβουτυρωμενες φόρμες των 20 εκ. με λαδόκολλα στο πάτο.
  5. Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στις αντιστάσεις στους 170 c για 25 με 30 λεπτά.
  6. Τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως.
  7. Σε ένα μπολ ρίχνουμε 1 κουτάκι Morfat creamy για υπέροχο αφράτο αποτέλεσμα μαζί με τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει.
  8. Βάζουμε τη σαντιγί σε κορνε για περισσότερη ευκολία.
  9. Τοποθετούμε το πρώτο παντεσπάνι και αλείφουμε σε όλη την επιφάνεια μαρμελάδα φρούτα του δάσους.
  10. Κάνουμε μπουκιές από πάνω με τη σαντιγι και κλείνουμε με το δεύτερο παντεσπάνι.
  11. Πασπαλίζουμε ζάχαρη άχνη. 
  12. Βουτάμε την κάτω πλευρά από τα σμέουρα στη μαρμελάδα και τα τοποθετούμε πάνω στο παντεσπάνι(με αυτόν τον τρόπο δεν κουνιούνται
  13. Κόβουμε και απολαυμβάνουμε .

Καλή σας επιτυχία!!

Share :

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top