fbpx

Ζύμη Πασπαρτού Για όλες τις χρήσεις | Συνταγή!!!

30'

Χρόνος Εκτέλεσης

1 1/2 ώρα

Χρόνος Αναμονής

Εύκολο

Δυσκολία

20

Μερίδες

Ζύμη Πασπαρτού Για όλες τις χρήσεις (Επαγγελματική συνταγή)

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 350 γρ γάλα
  • 9 γρ ξηρή μαγιά
  • 1,5 κτγ αλάτι
  • 1 κτγ ζάχαρη
  • 1 αυγό
  • 650 γρ αλεύρι Γ.Ο.Χ
  • 65 γρ βούτυρο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε 350γρ γάλα,9γρ ξηρή μαγιά, 1  αυγό , 1κτγ ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά.
  2. Προσθέτουμε 1,5κτγ αλάτι , 650γρ αλεύρι , 65γρ βούτυρο και πλαθουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει μια εύπλαστη ζύμη.
  3. Την αφήνουμε να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί σε μέγεθος περίπου 1 1/2 ώρα.
  4. Η ζύμη πασπαρτού είναι έτοιμη να την χρησιμοποιήσουμε όπως θέλουμε.

Την ζύμη αυτήν μπορούμε να την χρησιμοποιούμε για όλες τις συνταγές μας όπως πίτσα, κρουασάν, πεινερλί ή σε ότι άλλο εμείς θέλουμε. Μπορούμε και να την αποθηκεύσουμε στην κατάψυξη και να την χρησιμοποιήσουμε άλλη μέρα αφού πρώτα την βάλουμε στην συντήρηση απο το προηγούμενο βράδυ . Είναι μια υπέροχη ζύμη που θα την χρησιμοποιείτε σε όλες σας τις συνταγές

Καλή σας επιτυχία!!!

Δείτε το βίντεο εδώ:

Share :

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top

Δείτε τη Συνταγή από το LIVE KITCHEN