fbpx

Φανταστικά Μουστοκούλουρα που λιώνουν στο στόμα!!!

15'

Χρόνος Εκτέλεσης

20'

Χρόνος Ψησίματος

Εύκολο

Δυσκολία

20

Μερίδες

Τα πιο νόστιμα και αφράτα Μουστοκούλουρα που έχετε δοκιμάσει!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 200 γρ νερό
  • 120 γρ ζάχαρη
  • 1 κτγ γαρύφαλλο
  • 1 κτγ κανέλα
  • 150 γρ Ηλιέλαιο
  • 50 γρ ελαιόλαδο
  • 1 κτγ μαγειρική σόδα
  • 2 κτγ μπέικεν πάουντερ
  • 1 κτγ αλάτι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το πετιμέζι το νερό την ζάχαρη το γαρύφαλλο την κανέλα το ελαιόλαδο και το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε.
  2.  Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι ,το μπέικεν ,την μαγειρική σόδα και το αλάτι κοσκινίζοντας τα μέσα στο άλλο μείγμα. 
  3. Ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν καλά και να γίνει μια μαλακή ζύμη.
  4. Παίρνουμε λίγο ζυμάρι κάθε φορά και το φτιάχνουμε σε ότι σχήμα θέλουμε(το μετράμε κάθε φορά για να βγουν όλα ομοιόμορφα).
  5. Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 17 λεπτά στους 180 c.

Τα μουστοκούλουρα είναι έτοιμα πεντανόστιμα και λαχταριστά που θα σας ενθουσιάσουν!!!  

Καλή σας επιτυχία!!!

Share :

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top