fbpx

Νηστίσιμα Πασχαλινά Κουλουράκια Για τον Καφέ σας σε 15 λεπτά!

15'

Χρόνος Εκτέλεσης

10'

Χρόνος Αναμονής

12'

Χρόνος Ψησίματος

Εύκολο

Δυσκολία

25

Κομμάτια

Φτιάξτε πανεύκολα και σε μόλις 15 λεπτά πεντανόστιμα αλλά και νηστίσιμα Πασχαλινά κουλουράκια!!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 400 γρ αλεύρι Γ.Ο.Χ
  • 120 γρ ζάχαρη
  • 100 γρ χυμό πορτοκάλι
  • Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 120 γρ ηλιέλαιο
  • 1/2 κτγ μαχλέπι
  • 2 γρ μαστίχα
  • 1/4 κτγ κακουλέ
  • 1 κτγ μπέικεν πάουντερ
  • 2 βανιλίνες

Εκτέλεση

  1. Σε ένα πολυκόφτη ρίχνουμε 120γρ ζάχαρη,  1/2 κτγ κακουλέ , 2 γρ.μαστίχα, 1/2 κτγ μαχλέπι , 1 κτγ μπέικεν , 2 βανιλίνες και χτυπάμε πολύ καλά να γίνουν σκόνη
  2. Τα ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε 100γρ χυμό πορτοκαλιού, 120γρ ηλιέλαιο, το ξύσμα από 1 πορτοκάλι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα να ενσωματωθούν
  3. Συνεχίζουμε προσθέτοντας και 400 γρ αλεύρι Γ.Ο.Χ και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια ωραία μαλακή ζύμη
  4. Σκεπάζουμε την ζύμη με μια μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά
  5. Μετά από 10 λεπτά παίρνουμε μια μικρή ποσότητα κάθε φορά (30γρ) και δίνουμε σχήμα στα κουλουράκια
  6. Τα βάζουμε μέσα σε ένα ταψί με μια λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 10-12 λεπτά στους 170 c
  7. Mόλις ψηθούν τα αφήνουμε για λίγο να κρυώσουν και έπειτα είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε

Μια υπέροχη συνταγή για νηστίσιμα Πασχαλινά κουλουράκια που θα την λατρέψετε

Καλή σας επιτυχία!!

Share :

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top