fbpx

Πασχαλινό Μπισκοτογλυκό Ψυγείου εύκολα χωρίς ψήσιμο!

10'

Χρόνος Εκτέλεσης

3-4 ώρες

Χρόνος Αναμονής

Εύκολο

Δυσκολία

6-8

Μερίδες

Πασχαλινό Μπισκοτογλυκό Ψυγείου εύκολα χωρίς ψήσιμο!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

Για την Βάση

  • 450 γρ μπισκοτα πτι μπερ (2 πακέτα)
  • Πραλινα σοκολατας
  • 250 γρ καφε εσπρέσο

Για την κρέμα

  • 1 κουτάκι morfat creamy
  • 200 γρ τυρι κρεμα
  • 150 γρ ζάχαρη
  • 4-5 σταγόνες υγρή βανιλια

Για το πασπαλισμα

  • Νιφάδες κουβερτουρας

Morfat Φυτική Κρέμα Σαντιγί! Σπιτική γεύση με επαγγελματικό αποτέλεσμα! Η Ίδια παραδοσιακή συνταγή από το 1960! Βρείτε το στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Περισσότερα 👉 https://bit.ly/morfathttps://bit.ly/morfat

Εκτέλεση

  1. Μεσα στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το morfat creamy , το τυρί κρέμα, την ζάχαρη, την υγρή βανίλια και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να σχηματίσουν κορυφές.
  2. Βουταμε τα μπισκοτα πρωτα στον εσπρεσο και επειτα τα στρωνουμε σε ένα πυρεξ 25χ30 εκ.
  3. Βαζουμε μια ποσότητα από την πραλινα σοκολατας στο κέντρο του κάθε μπισκότου και στην συνέχεια κλείνουμε από πάνω με τα υπόλοιπα μπισκοτα  αφού πρώτα τα έχουμε βουτήξει μέσα στον εσπρέσο.
  4. Ριχνουμε την μισή ποσότητα από την κρέμα και την στρώνουμε ομοιόμορφα.
  5. Κανουμε την δεύτερη στρώση με την ίδια ακριβώς διαδικασία και ρίχνουμε και την υπόλοιπη κρέμα.
  6. Πασπαλιζουμε με νιφάδες κουβερτουρας και βαζουμε το γλυκο στο ψυγείο για 3 με 4 ώρες.

Το πιο νόστιμο μπισκοτογλυκο ψυγειου που θα το λατρέψετε!!

Καλή σας επιτυχία!!

Δείτε το βίντεο εδώ :

Share :

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top