10'
Χρόνος Εκτέλεσης
3-4 ώρες
Χρόνος Αναμονής
Εύκολο
Δυσκολία
6-8
Μερίδες
Πασχαλινό Μπισκοτογλυκό Ψυγείου εύκολα χωρίς ψήσιμο!
Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
Για την Βάση
- 450 γρ μπισκοτα πτι μπερ (2 πακέτα)
- Πραλινα σοκολατας
- 250 γρ καφε εσπρέσο
Για την κρέμα
- 1 κουτάκι morfat creamy
- 200 γρ τυρι κρεμα
- 150 γρ ζάχαρη
- 4-5 σταγόνες υγρή βανιλια
Για το πασπαλισμα
- Νιφάδες κουβερτουρας
Morfat Φυτική Κρέμα Σαντιγί! Σπιτική γεύση με επαγγελματικό αποτέλεσμα! Η Ίδια παραδοσιακή συνταγή από το 1960! Βρείτε το στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Περισσότερα 👉 https://bit.ly/morfathttps://bit.ly/morfat
Εκτέλεση
- Μεσα στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το morfat creamy , το τυρί κρέμα, την ζάχαρη, την υγρή βανίλια και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να σχηματίσουν κορυφές.
- Βουταμε τα μπισκοτα πρωτα στον εσπρεσο και επειτα τα στρωνουμε σε ένα πυρεξ 25χ30 εκ.
- Βαζουμε μια ποσότητα από την πραλινα σοκολατας στο κέντρο του κάθε μπισκότου και στην συνέχεια κλείνουμε από πάνω με τα υπόλοιπα μπισκοτα αφού πρώτα τα έχουμε βουτήξει μέσα στον εσπρέσο.
- Ριχνουμε την μισή ποσότητα από την κρέμα και την στρώνουμε ομοιόμορφα.
- Κανουμε την δεύτερη στρώση με την ίδια ακριβώς διαδικασία και ρίχνουμε και την υπόλοιπη κρέμα.
- Πασπαλιζουμε με νιφάδες κουβερτουρας και βαζουμε το γλυκο στο ψυγείο για 3 με 4 ώρες.
Το πιο νόστιμο μπισκοτογλυκο ψυγειου που θα το λατρέψετε!!
Καλή σας επιτυχία!!
Δείτε το βίντεο εδώ :