fbpx

Ζαμπονοκασερόπιτα Εύκολη Χωρίς Φύλλa Κρούστας σε 5 λεπτά!!

5'

Χρόνος Εκτέλεσης

40-45 λεπτά

Χρόνος Ψησίματος

Εύκολο

Δυσκολία

6

Κομμάτια

Ζαμπονοκασερόπιτα Εύκολη Χωρίς Φύλλο σε 5 λεπτά!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

Η ΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ 200 ΜΛ

  • 10-12 Τορτίγιες
  • 3 μέτρια αυγά
  • 200 γρ γάλα (1 κούπα)
  • 150 γρ ζαμπόν
  • 200 γρ τυρί μοτσαρέλα
  • 1 κτγ αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μαιντανός

Για το πασπάλισμα

  • Τυρί Μοτσαρέλα


Ταψί 20×30

Εκτέλεση

  1. Σε ένα ταψάκι 20χ30 διπλώνουμε σαν ακορντεόν και βάζουμε κατά μήκος τις τορτίγιες.
  2. Τρίβουμε στον τρίφτη το ζαμπόν και το τυρί μοτσαρέλα.
  3. Ανοίγουμε τις τορτίγιες μέσα στο ταψί και μοιράζουμε σε διάφορα σημεία το ζαμπόν και την μοτσαρέλα.
  4. Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε τα αυγά, το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, τον ψιλοκομμένο μαιντανό και τα ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα.
  5. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τις τορτίγιες σε όλα τα σημεία.
  6. Πασπαλίζουμε από πάνω με το τυρί μοτσαρέλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στην πάνω σχάρα  για 40-45 λεπτά στους 190 c.
  7. Κόβουμε σε κομμάτια και η πιο νόστιμη και ζουμερή ζαμπονοκασερόπιτα είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!!

Καλή σας επιτυχία!!

Δείτε το βίντεο εδώ :

Share :

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top