fbpx

Αφράτο Παγωτό Ροδάκινο με μόνο 3 Υλικά!!

5'

Χρόνος Εκτέλεσης

5-6

Χρόνος Αναμονής

Εύκολο

Δυσκολία

1,5 κιλό

Παγωτό Ροδάκινο

Αφράτο Παγωτό Ροδάκινο με μόνο 3 Υλικά!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 1 κουτάκι Morfat Creamy (250 γρ)
  • 500 γρ κομπόστα Ροδάκινο (χωρίς το σιρόπι)
  • 400 γρ ζαχαρούχο γάλα (1 κουτάκι)

Για το γαρνίρισμα

  • Μέλι
  • Καρύδια

Morfat Φυτική Κρέμα Σαντιγί! Σπιτική γεύση με επαγγελματικό αποτέλεσμα! Η Ίδια παραδοσιακή συνταγή από το 1960! Βρείτε το στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Περισσότερα 👉 https://bit.ly/morfathttps://bit.ly/morfat

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ στραγγίζουμε μια κομπόστα ροδάκινο (τα ροδάκινα που θα χρησιμοποιήσω χωρίς το σιρόπι είναι 500 γρ)
  2. Ρίχνουμε μέσα στα ροδάκινα το ζαχαρούχο γάλα και πολτοποιώ πολύ καλά με ένα ραβδομπλέντερ.
  3. Σε ένα άλλο μπολ προσθέτουμε ένα κουτάκι φυτική σαντιγί Morfat Creamy και με ένα μίξερ χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να αφρατέψει.
  4. Ρίχνουμε σταδιακά το μείγμα με το ροδάκινο μέσα στην σαντιγί ανακατεύοντας συνεχώς.
  5. Το προσθέτουμε σε ένα πυρέξ ,σκεπάζουμε με μια μεμβράνη να εφάπτεται και το βάζουμε στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.
  6. Το αφήνουμε 10 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα σερβίρουμε το πιο νοστιμο και βελούδινο παγωτό ροδάκινο.
  7. Γαρνίρουμε με μέλι, καρύδια ή με ότι άλλο μας αρέσει!!

Πεντανόστιμο αφράτο παγωτό Ροδάκινο με μόνο 3 υλικά!

Καλή σας επιτυχία!!

Δείτε το βίντεο εδώ :

Share :

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top