fbpx

Καταπληκτικό Μπουγιουρντί στην Λαδόκολλα! Σαλονικιώτικη

15'

Χρόνος Εκτέλεσης

15'

Χρόνος Ψησίματος

Εύκολο

Δυσκολία

3

Μερίδες

Αν δεν έχετε φτιάξει Μπουγιουρντί Αξίζει να το δοκιμάσετε! Είναι ένα ορεκτικό που μπορείς να το συνδυάσεις με ψητά και όχι μόνο . Φτιάξτε το σε μόλις 15 λεπτά!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 1 πράσινη καυτερή πιπεριά
  • 1 ντομάτα
  • τριμμένο τυρί γκούντα
  • 250 γρ τυρί φέτα
  • ελαιόλαδο
  • μπούκοβο
  • πιπέρι
  • ρίγανη

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια την πράσινη καυτερή πιπεριά και την ντομάτα.
  2. Στρώνουμε ένα αλουμινόχαρτο και μια λαδόκολλα και μέσα ρίχνουμε πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο.
  3. Βάζουμε το τυρί φέτα και τις φέτες από την ντομάτα.
  4. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί (γκούντα) και από πάνω τα κομματάκια από την πράσινη πιπεριά.
  5. Ξανά το τυρί φέτα , κομματάκια από πράσινη καυτερή πιπεριά και ντομάτα και προσθέτουμε και λίγο ελαιόλαδο.
  6. Ρίχνουμε τριμμένο γκούντα , μπούκοβο , πιπεριά και ντομάτα.
  7. Κλείνουμε πολύ καλά την λαδόκολλα με το αλουμινόχαρτο κα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 15 λεπτά στους 200 C.
  8. Όταν ψηθεί το ανοίγουμε προσεκτικά ρίχνουμε λίγη ρίγανη και το ανακατεύουμε με 2 πιρούνια.

Το σερβίρουμε ζεστό εκείνη την ώρα. Ένα υπέροχο συνοδευτικό με τα κρεατικά που θα σας ενθουσιάσει

Καλή σας επιτυχία!!!

Share :

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top