15'
Χρόνος Εκτέλεσης
15'
Χρόνος Ψησίματος
Εύκολο
Δυσκολία
3
Μερίδες
Αν δεν έχετε φτιάξει Μπουγιουρντί Αξίζει να το δοκιμάσετε! Είναι ένα ορεκτικό που μπορείς να το συνδυάσεις με ψητά και όχι μόνο . Φτιάξτε το σε μόλις 15 λεπτά!!
Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
- 1 πράσινη καυτερή πιπεριά
- 1 ντομάτα
- τριμμένο τυρί γκούντα
- 250 γρ τυρί φέτα
- ελαιόλαδο
- μπούκοβο
- πιπέρι
- ρίγανη
Εκτέλεση
- Κόβουμε σε μικρά κομμάτια την πράσινη καυτερή πιπεριά και την ντομάτα.
- Στρώνουμε ένα αλουμινόχαρτο και μια λαδόκολλα και μέσα ρίχνουμε πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο.
- Βάζουμε το τυρί φέτα και τις φέτες από την ντομάτα.
- Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί (γκούντα) και από πάνω τα κομματάκια από την πράσινη πιπεριά.
- Ξανά το τυρί φέτα , κομματάκια από πράσινη καυτερή πιπεριά και ντομάτα και προσθέτουμε και λίγο ελαιόλαδο.
- Ρίχνουμε τριμμένο γκούντα , μπούκοβο , πιπεριά και ντομάτα.
- Κλείνουμε πολύ καλά την λαδόκολλα με το αλουμινόχαρτο κα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 15 λεπτά στους 200 C.
- Όταν ψηθεί το ανοίγουμε προσεκτικά ρίχνουμε λίγη ρίγανη και το ανακατεύουμε με 2 πιρούνια.
Το σερβίρουμε ζεστό εκείνη την ώρα. Ένα υπέροχο συνοδευτικό με τα κρεατικά που θα σας ενθουσιάσει
Καλή σας επιτυχία!!!