fbpx

Η πιο εύκολη Ζαμπονοκασερόπιτα (ΑΠΟΛΑΥΣΗ)

30'

Χρόνος Εκτέλεσης

50'

Χρόνος Ψησίματος

Εύκολο

Δυσκολία

20

Μερίδες

Η πιο εύκολη Ζαμπονοκασερόπιτα (ΑΠΟΛΑΥΣΗ)

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 450 γρ φύλλο κρούστας για πίτες
  • 350 γρ τυρί έμενταλ
  • 350 γρ ζαμπόν
  • 2 κτσ στραγγιστό γιαούρτι
  • 70 ml ελαιόλαδο-
  • 3 αυγά
  • 250 γρ γάλα
  • 20 ml ελαιόλαδο-
  • 1 κτσ αλεύρι Γ.Ο.Χ
  • 1 κτγ αλάτι

Εκτέλεση

  1. Ξεκινάμε και κόβουμε 350gr ζαμπόν και 350gr τυρί σε μικρά κυβάκια. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με 2 κτσ γιαούρτι
  2. Σε ένα πυρέξ 40χ27 αλείφουμε ελαιόλαδο και βάζουμε τα φύλλα κρούστας για πίτες.Βαζουμε 2 φύλλα κάθε φορά και απλώνουμε τα κομμάτια με το ζαμπόν και το τυρί
  3. Συνεχίζουμε έτσι μέχρι να μας τελειώσουν όλα τα φύλλα. Στην συνέχεια σε ένα μπολ σπάμε 3 αυγά και προσθέτουμε 250γρ γάλα, 1κτγ αλάτι και το 1κτσ αλεύρι.Ανακατεύουμε πολύ καλά και περιλούζουμε όλη την πίτα
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 40-50 λεπτά στους 180 c

Η πίτα μας μετά το ψήσιμο είναι έτοιμη να την απολαύσουμε και να ενθουσιαστούμε από το υπέροχα γευστικά αποτέλεσμα

Καλή σας επιτυχία!!!

Share :

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top