fbpx

Τα πιο νόστιμα Τουλουμπάκια που θα λατρέψετε!!

35΄

Χρόνος Εκτέλεσης

Μέτρια

Δυσκολία

40

Μερίδες

Τα πιο νόστιμα σιροπιαστά Τουλουμπάκια που έχετε δοκιμάσει ποτέ σας!!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 2 φλιτζάνια νερό
  • 100 γρ βούτυρο
  • 3 αυγά
  • 2.5 φλιτζάνια αλεύρι
  • 1 κουταλιά της σούπας κορν φλαουρ
  • 3 κουταλιές της σούπας σιμιγδάλι
  • 2 βανιλίνες        

    Για το σιρόπι

  • 3 φλιτζάνια ζάχαρη
  • 2 φλιτζάνια νερό
  • Μια κουταλιά χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

  1. Bάζουμε μια κατσαρόλα πάνω στην φωτιά ρίχνουμε το νερό την ζάχαρη και τον χυμό λεμόνι και βράζουμε για 10 λεπτά.
  2. Σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό, το βούτυρο , τις βανιλίνες και προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι.
  3. Ανακατεύουμε συνεχώς πάνω στην φωτιά μέχρι να ξεκολλάει από τα τοιχώματα.
  4. Αποσύρουμε από την φωτιά και βάζουμε το ζυμάρι μέσα στην κουζινομηχανή.
  5. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι το ψιλό , το κορν φλάουρ και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα στο μίξερ.
  6. Προσθέτουμε σιγά σιγά τα αυγά και αφού αναμιχθούν πολύ καλά όλα μαζί κλείνουμε το μίξερ και βάζουμε την ζύμη μέσα σε ένα κορνέ.
  7. Γεμίζουμε ένα τηγάνι με ηλιέλαιο και αφού ζεσταθεί το λάδι πατάμε το κορνέ και κόβουμε με ένα ψαλίδι ένα ένα το κάθε τουλουμπάκι.
  8. Τα τηγανίζουμε όλα βάζοντάς τα σε ένα μπολ και μόλις κρυώσουν τα περιλούζουμε με το σιρόπι που φτιάξαμε(να είναι και τα 2 κρύα).
  9. Τα αφήνουμε για λίγο να τραβήξουν το σιρόπι.

Τα τουλουμπάκια είναι έτοιμα σούπερ σιροπιασμένα που θα τα λατρέψετε!!

Καλή σας επιτυχία!!!

Share :

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top