5'
Χρόνος Εκτέλεσης
5'-10'
Χρόνος τηγανίσματος
Εύκολο
Δυσκολία
12
Λουκουμάδες
Αφράτοι και πεντανόστιμοι Λουκουμάδες παραλίας σε 5 λεπτά χωρίς μαγιά!!!
Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
Για την ζύμη
- 340-350 γρ αλεύρι που φουσκώνει
- 50 γρ ζάχαρη
- 200 γρ γιαούρτι
- 1 μέτριο αυγό
- 1 βανιλίνη
Για το τηγάνισμα
- Ηλιέλαιο
Για το πασπάλισμα
- ζάχαρη
Βρες όλα τα Ιαπωνικά 🔪Μαχαίρια Samura®️ 👉 https://bit.ly/SamuraGreece
Ο Παναγιώτης 🔪χρησιμοποιεί:
🔪Μαγνητική βάση, στήριξης μαχαιριών: https://bit.ly/3K8EHrZ
🔪Μαχαίρι Σεφ 21cm, KAIJU: https://bit.ly/3ZFtllb
🔪Μαχαίρι γενικής χρήσης 15cm, KAIJU: https://bit.ly/3KrBdCm
🔪Μαχαίρι ξεφλουδίσματος 7.8cm, KAIJU: https://bit.ly/3U4MUlD
🔪Μαχαίρι Ψωμιού 20cm, BAMBOO: https://bit.ly/3Kr8eib
🔪Μαχαίρι Santoku 16cm, BAMBOO: https://bit.ly/3GdwfGK
🔪Μαχαίρι Ντομάτας 12cm, MO-V: https://bit.ly/3K4PV0H
🔪Μπαλτάς 18cm, Mad Bull: https://bit.ly/3zrhjRB
🔪Ανοξείδωτος Αποφλοιωτής Λαχανικών (Λεία Λεπίδα): https://bit.ly/40Fry0W
🔪Ανοξείδωτος Αποφλοιωτής Λαχανικών (Οδοντωτή Λεπίδα): https://bit.ly/40S1Bvf
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το στραγγιστό γιαούρτι, το αυγό, την ζάχαρη και ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα.
- Προσθέτουμε την βανιλίνη και ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι που φουσκώνει μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη.
- Μετράμε 50 γρ το κάθε μπαλάκι και τα αφήνουμε στην άκρη.
- Παίρνουμε ένα ένα το κάθε κομμάτι κάνουμε μια τρύπα στην μέση με το δάχτυλό μας και το ανοίγουμε σε ένα μεγάλο δακτύλιο.
- Ανοίγουμε την φωτιά και ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο.
- Βάζουμε μια οδοντογλυφίδα και μόλις βγάζει μουρπουλήθρες ρίχνουμε τον πρώτο λουκουμά και αμέσως χαμηλώνουμε την φωτιά.
- Τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
- Μόλις του βγάζουμε από το λάδι αμέσως τους πασπαλίζουμε με ζάχαρη.
- Κάνουμε την ίδια διαδικασία με όλους τους λουκουμάδες.
- Οι πιο εύκολοι αφράτοι και νόστιμοι λουκουμάδες παραλίας είναι έτοιμοι να τους απολαύσετε!!
Φτιάξτε τους για όλη την οικογένεια!!
Καλή σας επιτυχία!!
Δείτε το βίντεο εδώ :