fbpx

Νηστίσιμη Αλάδωτη Πάστα !!!Φανταστική Συνταγή(Χωρίς Αλεύρι)

30'

Χρόνος Εκτέλεσης

180'

Χρόνος Αναμονής

Εύκολο

Δυσκολία

12

Μερίδες

Νηστίσιμη Αλάδωτη Παστάρα!!!Φανταστική Συνταγή(Χωρίς Αλεύρι)

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 400 γρ κουβερτούρα 65% κακάο
  • 350 γρ γάλα αμυγδάλου
  • 200 γρ ινδοκάρυδο
  • 1200 μλ γάλα αμυγδάλου
  • 200 γρ ζάχαρη
  • 110 γρ κορν φλάουρ
  • 2 βανιλίνες

Ταψί 25χ30 εκ.

Εκτέλεση

  1. Ξεκινάμε τη συνταγή μας ψιλοκόβωντας 400γρ κουβερτούρα
  2. Σ ενα κατσαρολάκι ρίχνουμε 350 γρ γάλα αμυγδάλου και το ζεσταίνουμε στην φωτιά
  3. Βάζουμε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα σ ενα γυάλινο μπολ, ρίχνουμε το ζεστό γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λειο το μείγμα
  4. Έπειτα προσθέτουμε 200γρ ινδοκάρυδο και συνεχιζουμε το ανακατεμα ωσπου να ενσωματωθει στο μείγμα
  5. Μετά βάζουμε το μείγμα σ εάνα ταψάκι 25×30 εκ. και το στρώνουμε καλά με μια μαρίζ
  6. Τοποθετούμε το ταψάκι στο ψυγείο για 30′ λεπτά
  7. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε 1200 μλ γάλα  αμυγδάλου,200 γρ ζάχαρη, 110 γρ κορν φλάουρ, 2 βανίλιες, ανακατεύουμε μέσα στη φωτιά μέχρι να πήξει το μείγμα
  8. Βγάζουμε το ταψάκι απ το ψυγείο και ρίχνουμε από πάνω την κρέμα που φτιάξαμε, καλύπτουμε με μεμβράνη 
  9. Αφήνουμε το γλυκό να κρυωσει σε θερμοκρασια δωματιου κι έπειτα το βάζουμε για 2 ωρες στο ψυγειο
  10. Όταν περάσουν οι 2 ώρες, βγάζουμε την μεμβράνη, κόβουμε το γλυκό σε κομμάτια και τρίβουμε κουβερτουρα

Το γλυκο μας ειναι ετοιμο, πανευκολο και πεντανόστιμο για να το απολαυσουμε

Καλή σας Απόλαυση!!

Share :

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top