fbpx

Νηστίσιμο Ογκρατέν Ζυμαρικών που θα λατρέψετε!!

15'

Χρόνος Εκτέλεσης

30 λεπτά

Χρόνος Ψησίματος

Εύκολο

Δυσκολία

7-9

Μερίδες

Νηστίσιμο Ογκρατέν Ζυμαρικών που θα λατρέψετε!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

ΓΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

  • 500 γρ ζυμαρικά πένες
  • Ελαιόλαδο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ

  • 2 κτσ ελαιόλαδο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 250 γρ λευκά μανιτάρια
  • 700 γρ Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ
  • 1/2 κτγ σκόρδο σε σκόνη
  • 1 κτγ αλάτι
  • Μοσχοκάρυδο
  • 2 κτσ αλεύρι γ.ο.χ
  • ΚΑΡΠΟΣ Τριμμένο Για Μακαρόνια ΟΛΥΜΠΟΣ
  • ΚΑΡΠΟΣ Τριμμένο Pizza Top ΟΛΥΜΠΟΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΕΞ

  • Ελαιόλαδο
  • Φρυγανιά

olympos.gr

Εκτέλεση

  1. Σε βραστο αλατισμένο νερό ρίχνουμε τις πένες και τις βράζουμε 2 λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Στραγγίζουμε και ρίχνουμε τα ζυμαρικα σε ένα μπολ προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
  3. Σε ενα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το ψιλοκομμένο κρεμμυδι και το σοτάρουμε για 2 λεπτά.
  4. Προσθετουμε τα ψιλοκομμένα μανιταρια και τα σοτάρουμε για 3 με 4 λεπτά.
  5. Ρίχνουμε το Ρόφημα Καρπός Αμυγδάλου Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ, το σκόρδο σε σκόνη, το αλάτι, το μοσχοκάρυδο, το αλεύρι γ.ο.χ και ανακατεύουμε πάνω στην φωτιά μέχρι να πήξει.
  6. Ρίχνουμε τα ζυμαρικα μέσα στην σαλτσα και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
  7. Αλείφουμε με ελαιόλαδο και φρυγανιά ένα πυρέξ 25χ30 και προσθέτουμε την μισή ποσότητα από τα ζυμαρικά.
  8. Πασπαλιζουμε με Καρπός Τριμμένο Για Μακαρονια ΟΛΥΜΠΟΣ.
  9. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα ζυμαρικα και προσθέτουμε Καρπός Τριμμένο Pizza Top ΟΛΥΜΠΟΣ.
  10. Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

Πεντανόστιμο νηστίσιμο ογκρατέν ζυμαρικών που θα λατρέψετε!!

Καλή σας επιτυχία!!!

Δείτε το βίντεο εδώ :

Share :

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top