30'
Χρόνος Εκτέλεσης
Εύκολο
Δυσκολία
8
Μερίδες
Νηστίσιμο ρυζόγαλο που θα το φτιάχνετε & εκτός Νηστείας!!
Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
- 1 λίτρο γάλα αμυγδάλου
- 200 γρ ζάχαρη
- 2 βανιλίνες
- 50 γρ κορν φλάουρ
- 100 γρ γάλα αμυγδάλου
- 120 γρ ρύζι καρολίνα
- 400 γρ νερό
- Κανέλα σε σκόνη
Εκτέλεση
- Αφού έχουμε πλύνει το ρύζι το ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το νερό και το βράζουμε μέχρι να εξατμιστεί τελείως το νερό.
- Προσθέτουμε το γάλα αμυγδάλου, την ζάχαρη και ανακατεύουμε πάνω στην φωτιά μέχρι να βράσει το ρύζι.
- Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε 100 γρ γάλα αμυγδάλου και το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα.
- Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πηξει.
- Αποσύρουμε από την φωτιά προσθέτουμε τις βανιλίνες και ανακατεύουμε καλά το μείγμα.(αν θέλουμε πιο αραιό το μείγμα προσθέτουμε έξτρα γάλα αμυγδάλου).
- Σερβίρουμε σε ατομικά μπολάκια και ρίχνουμε κανέλα.
Το πιο νόστιμο νηστίσιμο ρυζόγαλα!!
Καλή σας επιτυχία!!
Δείτε το βίντεο εδώ :