fbpx

Νηστίσιμο ρυζόγαλο που θα το φτιάχνετε & εκτός Νηστείας!!

Νηστίσιμο ρυζόγαλο που θα το φτιάχνετε & εκτός Νηστείας!!!Vegan Rice Pudding - Live Kitchen

30'

Χρόνος Εκτέλεσης

Εύκολο

Δυσκολία

8

Μερίδες

Νηστίσιμο ρυζόγαλο που θα το φτιάχνετε & εκτός Νηστείας!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 1 λίτρο γάλα αμυγδάλου
  • 200 γρ ζάχαρη
  • 2 βανιλίνες
  • 50 γρ κορν φλάουρ
  • 100 γρ γάλα αμυγδάλου
  • 120 γρ ρύζι καρολίνα
  • 400 γρ νερό
  • Κανέλα σε σκόνη

Εκτέλεση

  1. Ξεκινάμε τη συνταγή πλένοντας 120γρ ρύζι καρολίνα
  2. Σε μία κατσαρόλα πάνω στη φωτιά ρίχνουμε 400γρ νερό, 120 γρ ρύζι και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα ώσπου να εξατμιστεί όλο το νερό
  3. Προσθέτουμε 1 λίτρο γάλα αμυγδάλου, 200 γρ ζάχαρη και ανακατεύουμε πάνω στην φωτιά μέχρι να βράσει το ρύζι
  4. Ελέγχουμε αν έβρασε το ρύζι και όταν είναι έτοιμο διαλύουμαι 50 γρ κορν φλάουρ σε 100 γρ γάλα αμυγδάλου κι έπειτα το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα
  5. Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πηξει 
  6. ‘Οταν πήξει ρίχνουμε 2 βανιλίνες και ανακατεύουμε, αν σφίξει παραπάνω αραιώνουμε με έξτρα γάλα!
  7. Τέλος με μία κουτάλα γεμίζουμε ατομικά μπολάκια και ρίχνουμε κανέλα

Καλή σας Απόλαυση!!

Share :

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top

Δείτε τη Συνταγή από το LIVE KITCHEN