fbpx

Νηστίσιμο ρυζόγαλο που θα το φτιάχνετε & εκτός Νηστείας!!

Νηστίσιμο ρυζόγαλο που θα το φτιάχνετε & εκτός Νηστείας!!!Vegan Rice Pudding - Live Kitchen

30'

Χρόνος Εκτέλεσης

Εύκολο

Δυσκολία

8

Μερίδες

Νηστίσιμο ρυζόγαλο που θα το φτιάχνετε & εκτός Νηστείας!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 1 λίτρο γάλα αμυγδάλου
  • 200 γρ ζάχαρη
  • 2 βανιλίνες
  • 50 γρ κορν φλάουρ
  • 100 γρ γάλα αμυγδάλου
  • 120 γρ ρύζι καρολίνα
  • 400 γρ νερό
  • Κανέλα σε σκόνη

Εκτέλεση

  1. Αφού έχουμε πλύνει το ρύζι το ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το νερό και το βράζουμε μέχρι να εξατμιστεί τελείως το νερό.
  2. Προσθέτουμε το γάλα αμυγδάλου, την ζάχαρη και ανακατεύουμε πάνω στην φωτιά μέχρι να βράσει το ρύζι.
  3. Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε 100 γρ γάλα αμυγδάλου και το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα.
  4. Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πηξει. 
  5. Αποσύρουμε από την φωτιά προσθέτουμε τις βανιλίνες και ανακατεύουμε καλά το μείγμα.(αν θέλουμε πιο αραιό το μείγμα προσθέτουμε έξτρα γάλα αμυγδάλου).
  6. Σερβίρουμε σε ατομικά μπολάκια και ρίχνουμε κανέλα.

Το πιο νόστιμο νηστίσιμο ρυζόγαλα!!

Καλή σας επιτυχία!!

Δείτε το βίντεο εδώ :

Share :

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top