10'
Χρόνος Εκτέλεσης
10'-12'
Χρόνος Ψησίματος
Εύκολο
Δυσκολία
22
Κομμάτια
Δεν έχετε χρόνο? Πανεύκολα Πιτσάκια σε 10 λεπτά (Χωρίς Μαγιά)
Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
Για τη ζύμη:
- 270 γρ νερό
- 500 γρ αλεύρι που φουσκώνει
- 1,5 κτγ αλάτι
- 2 κτσ ελαιόλαδο
- 150 γρ μίξη 2 τυριών (μοτσαρέλα-γκούντα)
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πράσινη πιπεριά
- Λίγες ελιές σε ροδέλες
- 100 γρ Σάλτσα για πίτσα
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε 270 γρ νερό (να είναι κρύο όχι ζεστό) και το 1,5 κτγ αλάτι, προσθέτουμε σιγά σιγά 500γρ αλεύρι που φουσκώνει και ανακατεύουμε καλά.
- Μόλις αρχίσει να γίνεται ζύμη προσθέτουμε και 2κτσ ελαιόλαδο.
- Ζυμώνουμε πολύ καλά μέχρι να σχηματιστεί μια εύπλαστη ζύμη.
- Ανοίγουμε με έναν πλάστη μέχρι να γίνει το ζυμάρι περίπου 5 χιλιοστά.
- Με την βοήθεια ενός κουπάτ η ενός ποτηριού 9 εκ. κόβουμε τα κομμάτια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί πάνω από λαδόκολλα .
- Βάζουμε την σάλτσα σε κάθε κομμάτι μαζί με τα τυριά τις πιπεριές και τις ροδέλες απο τις ελιές.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 10-12 λεπτά στους 180 c Ανάλογα τον φούρνο σας.
Καλή σας επιτυχία!!