fbpx

Πεντανόστιμη συνταγή σε 25 λεπτά στο τηγάνι!

30'

Χρόνος Εκτέλεσης

Εύκολο

Δυσκολία

20

Μερίδες

Πεντανόστιμη συνταγή σε 25 λεπτά στο τηγάνι!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 550 γρ πατάτες
  • 5 αυγά
  • 1 κτγ αλάτι
  • 1/2 κτγ πιπέρι
  • 1/2 κτγ θυμάρι
  • 1 κτγ πάπρικα
  • 180 γρ χωριάτικο λουκάνικο(χωρίς γλουτένη)
  • 30 μλ ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Ξεκινάμε την συνταγή και σε αφού εχουμε κοψει σε λεπτές φέτες τις πατάτες,το κρεμμύδι,το λουκάνικο και το σκόρδο σωτάρουμε στο τηγάνι τις πατάτες το κρεμμύδι και το σκόρδο για 10-15 λεπτά να μαγειρευτούν
  2. Συνεχίζουμε και σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά ρίχνουμε τα λουκάνικα μαζί με τα μυρωδικά και ανακατεύουμε.Έπειτα προσθέτουμε και τις πατάτες που είχαμε μαγειρέψει και τα ανακατεύουμε όλα μαζί
  3. Ρίχνουμε στο τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και όλο το μείγμα το μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 10-15 λεπτά
  4. Έπειτα με την βοήθεια ενός πιάτου το αναποδογυρίζουμε και το ψήνουμε και από την άλλη πλευρά για ακόμη 5 λεπτά.
  5. Αφού το αποσύρουμε ξανά στο πιάτο το τρώμε απευθείας ή αν θέλουμε το αφήνουμε να κρυώσει

Μια υπέροχη πρόταση για γρήγορο φαγητό στο τσακ μπαμ. Πεντανόστιμο και πολύ χορταστικό

Καλή σας επιτυχία!!

Share :

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top