30'
Χρόνος Εκτέλεσης
Εύκολο
Δυσκολία
20
Μερίδες
Πεντανόστιμη συνταγή σε 25 λεπτά στο τηγάνι!
Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 550 γρ πατάτες
- 5 αυγά
- 1 κτγ αλάτι
- 1/2 κτγ πιπέρι
- 1/2 κτγ θυμάρι
- 1 κτγ πάπρικα
- 180 γρ χωριάτικο λουκάνικο(χωρίς γλουτένη)
- 30 μλ ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ξεκινάμε την συνταγή και σε αφού εχουμε κοψει σε λεπτές φέτες τις πατάτες,το κρεμμύδι,το λουκάνικο και το σκόρδο σωτάρουμε στο τηγάνι τις πατάτες το κρεμμύδι και το σκόρδο για 10-15 λεπτά να μαγειρευτούν
- Συνεχίζουμε και σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά ρίχνουμε τα λουκάνικα μαζί με τα μυρωδικά και ανακατεύουμε.Έπειτα προσθέτουμε και τις πατάτες που είχαμε μαγειρέψει και τα ανακατεύουμε όλα μαζί
- Ρίχνουμε στο τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και όλο το μείγμα το μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 10-15 λεπτά
- Έπειτα με την βοήθεια ενός πιάτου το αναποδογυρίζουμε και το ψήνουμε και από την άλλη πλευρά για ακόμη 5 λεπτά.
- Αφού το αποσύρουμε ξανά στο πιάτο το τρώμε απευθείας ή αν θέλουμε το αφήνουμε να κρυώσει
Μια υπέροχη πρόταση για γρήγορο φαγητό στο τσακ μπαμ. Πεντανόστιμο και πολύ χορταστικό
Καλή σας επιτυχία!!