fbpx

Πώς να κάνετε χυμό από φρούτα του πάθους;

Υπέροχα φρούτα που μας δίνουν έναν πολύ εύγευστο χυμό!!!

Τα φρούτα του πάθους είναι ένα από τα αγαπημένα μου φρούτα γιατί η μοναδική γλυκιά, λουλουδάτη γεύση του αιχμαλωτίζει πραγματικά την ουσία των τροπικών περιοχών. Ο καρπός είναι στην πραγματικότητα ένα είδος μούρων και ευδοκιμεί σε εύκρατα κλίματα. Ενώ συνδέεται με τις τροπικές περιοχές και ευδοκιμεί σε εύκρατα κλίματα, υπάρχουν αρκετές ποικιλίες φρούτων του πάθους εκεί έξω και αναπτύσσονται σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, της Βραζιλίας. Μεξικό, Ινδία, τροπική και υποτροπική Αφρική και ΗΠΑ. Κάθε φρούτο του πάθους είναι γεμάτο με ζουμερό πολτό και πολλούς σπόρους. Οι σπόροι συνήθως τρώγονται μαζί με τον πολτό του φρούτου, αλλά όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον πολτό σε μια συνταγή ψησίματος ή ένα κοκτέιλ.

Ευτυχώς, ο χυμός ενός φρούτου του πάθους είναι σχετικά απλός. Πάρτε τα ώριμα φρούτα του πάθους σας (η φλούδα πρέπει να είναι ελαφρώς ζαρωμένη) και ανοίξτε τα. Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι, αφαιρέστε τον πολτό σε ένα διχτυωτό σουρωτήρι. Χρησιμοποιήστε το πίσω μέρος του κουταλιού για να πιέσετε τον πολτό μέσα από το σουρωτήρι, αφήνοντας πίσω τους σπόρους.

Κάποιος πολτός μπορεί να κολλήσει στους σπόρους, αλλά θα μπορέσετε να αφαιρέσετε το μεγαλύτερο μέρος του. Συνήθως αποθηκεύω τους σπόρους όταν βγάζω χυμό φρούτων του πάθους. Η προσθήκη μερικών σπόρων πίσω σε ένα πιάτο που περιέχει φρούτα του πάθους δίνει στο έτοιμο πιάτο μια ελκυστική εμφάνιση και υπενθυμίζει σε όποιον το τρώει ότι χρησιμοποιήσατε φρέσκο ​​φρούτο του πάθους για να το φτιάξετε.

Share :

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top