fbpx

Πρωτότυπα και Πεντανόστιμα Κασεροψωμάκια με ζαμπόν!!!

20'

Χρόνος Εκτέλεσης

2 ώρες

Χρόνος Αναμονής

20'

Χρόνο Ψησίματος

Εύκολο

Δυσκολία

20

Μερίδες

Φτιάξτε πανεύκολα κασεροψωμάκια με ζαμπόν!!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

Για την ζύμη

  • 600 γρ νερό
  • 1 κιλό αλεύρι για τσουρέκια
  • 8 γρ ξηρή μαγιά
  • 1 κτσ ζάχαρη
  • 2 κτγ αλάτι
  • λίγη ρίγανη
  • 200 γρ ζαμπόν
  • 200 γρ mix 3 τυριών της αρεσκείας σας

Πάνω στα ψωμάκια

  • Σάλτσα της αρεσκείας σας
  • 100 γρ mix 3 τυριών της αρεσκείας σας

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το νερό ,την ξηρή μαγιά , το αλεύρι , την ζάχαρη ,το αλάτι και την ρίγανη και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια εύπλαστη ζύμη.
  2. Μόλις γίνει μια εύπλαστη ζύμη ρίχνουμε το ζαμπόν και την μίξη των 3 τυριών και ανακατεύουμε ξανά να ενσωματωθούν καλά τα υλικά.
  3. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 2 ώρες.
  4. Μόλις διπλασιαστεί σε όγκο χωρίζουμε την ζύμη σε μπαλάκια των 90 γρ και τα βάζουμε στο ταψί πάνω σε μια λαδόκολλα να ξεκουραστούν για 1/2 ώρα.
  5. Αλείφουμε τα ψωμάκι με σάλτσα από πάνω και με τυριά της αρεσκείας μας.
  6. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200c για 20 λεπτά.
  7. Τα κασεροψωμάκια με ζαμπόν είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.
  8. Μια υπέροχη ιδέα για κολατσιό στο σχολείο στην δουλειά.

Καλή σας επιτυχία!!! 

Share :

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top