fbpx

Συνταγή για Σκορδάτα Μανιτάρια στο Τηγάνι (Νηστίσιμο Φαγητό)!!

10'

Χρόνος Εκτέλεσης

10'-15'

Χρόνος Μαγειρέματος

Εύκολο

Δυσκολία

2

Μερίδες

Σκορδάτα Μανιτάρια στο τηγάνι που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!!Ιδανικό φαγητό για περιόδους νηστείας!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 500 γρ μανιτάρια
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδου
  • 70 γρ ελαιόλαδο
  • 30 γρ μέλι
  • 1 κτγ πάπρικα γλυκιά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη
  • Χυμό από 1/2 λεμόνι
  • Μαιντανός

 

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το κρεμμύδι και το σωτάρουμε σε ένα τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο.
  2. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους.
  3. Ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά.
  4. Προσθέτουμε την πάπρικα ,το ψιλοκομμένο σκόρδο, το αλάτι , το πιπέρι , την ρίγανη και ανακατεύουμε.
  5. Ρίχνουμε το μέλι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά.
  6. Μόλις δέσει η σάλτσα προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαιντανό και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
  7. Τα πιο νόστιμα σκορδάτα μανιτάρια σε ελάχιστο χρόνο είναι έτοιμα να τα απολαύσετε εσείς και η οικογένειά σας!!

Μια συνταγή που θα φτιάχνετε συνέχεια σε περιόδους νηστείας και όχι μόνο!!

Καλή σας επιτυχία!!

Δείτε το βίντεο εδώ :

5/5

Share :

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top

Δείτε τη Συνταγή από το LIVE KITCHEN