fbpx

Τα πιο νόστιμα&Τραγανά κολοκυθάκια (Επαγγελματική Συνταγή)

30'

Χρόνος Εκτέλεσης

10'

Χρόνος Αναμονής

Εύκολο

Δυσκολία

2

Μερίδες

Τα πιο νόστιμα&Τραγανά κολοκυθάκια (Επαγγελματική Συνταγή) Δείτε το βίντεο!!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 3-6 κολοκυθάκια
  • 2 λίτρα νερό+3 κτσ αλάτι
  • 250 γρ καλαμποκάλευρο
  • 250 γρ αλεύρι γ.ο.χ
  • 125 γρ ψιλό σιμιγδάλι
  • 2,5 κτσ αλάτι
  • 1 κτγ ρίγανη
  • 1 κτσ πάπρικα
  • 1 λίτρο ηλιέλαιο

Εκτέλεση

  1. Ξεκινάμε και σε ένα μπολ ρίχνουμε 2 λιτρα νερό .Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες και τα ρίχνουμε μέσα στο νερό.Προσθέτουμε και 3κτσ αλάτι και τα αφήνουμε για λίγο μέσα στο νερό
  2. Συνεχίζουμε και σε ένα μακρόστενο πυρέξ ρίχνουμε 250γρ καλαμποκάλευρο,250γρ αλεύρι, 125γρ ψιλό σιμιγδάλι, 1κτσ πάπρικα,1κτγ ρίγανη και 2,5κτσ αλάτι και τα ανακατεύουμε
  3. Έπειτα στραγγίζουμε τα κολοκυθάκια και τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα που φτιάξαμε.Τα ανακατεύουμε καλά να πάει παντού το μειγμα
  4. Πάνω στην φωτιά τοποθετούμε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε 1 λίτρο ηλιέλαιο.Σε ένα αλλο μπολ βάζουμε νερό και αφού πρώτα βουτύξουμε ένα ένα τα κολοκυθάκια στο νερό τα ρίχνουμε μέσα στο καυτό λάδι για να τα τηγανίσουμε.Σημαντικό(Πρώτα στο νερό και έπειτα στο καυτό λάδι)
  5. Τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια για περίπου 4-5 λεπτά μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα

Τα κολοκυθάκια αφού τα τηγανίσουμε είναι σούπερ τραγανά και το πιο σημαντικό διαρκούν έτσι όσες ώρες και αν περάσουν.Μια φανταστική συνταγή που θα την λατρέψετε

Καλή σας επιτυχία!!!

Δείτε το βίντεο!!

Share :

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top