fbpx

Το καλύτερο και το πιο ζουμερό CheeseBurger!

30'

Χρόνος Εκτέλεσης

Εύκολο

Δυσκολία

5

Μερίδες

Το καλύτερο και το πιο ζουμερό CheeseBurger!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

Για την σως:

  • 1 μεγάλο αγγουράκι τουρσί
  • 2 κτσ μαγιονέζα
  • 2 κτγ ζουμί από το αγγουράκι τουρσί
  • 2 κτγ κέτσαπ

Για τον κιμά:

  • 500 γρ βοδινό κιμά(σημείο λάπα)
  • 1 κτσ μουστάρδα
  • 1,5 κτγ αλάτι
  • 1 κτγ μπέικεν πάουντερ
  • 3 κτσ φρυγανια
  • 1 κτσ γάλα
  • Ελαιόλαδο

Για το γαρνίρισμα:

  • μπέικον
  • ντομάτα
  • κέτσαπ
  • κρεμμύδι
  • μαρούλι 
  • τυρί τσένταρ
  • ψωμάκια για μπέργκερ

Εκτέλεση

  1. Ξεκινάμε να φτιάξουμε την σως και σε ένα μπολάκι κόβουμε αγγουράκι από τουρσί,προσθέτουμε μαγιονέζα,κέτσαπ,ζουμί από το αγγουράκι τουρσί και τα ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζι
  2. Στην συνέχεια φτιάχνουμε τα μπέργκερ παίρνοντας 500 γρ βοδινό κιμά(σημείο λάπα) 1,5 κτγ αλάτι,1 κτγ μπέικεν πάουντερ,3κτσ φρυγανιά,1κτσγάλα και τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά
  3. Χωρίζουμε τον κιμά στα 4 και πλάθουμε 4 ομοιόμορφα μπιφτέκια. Πριν τα ψήσουμε ανοίγουμεε τα ψωμάκια και προσθέτουμε την σως
  4. Έπειτα ψήνουμε τα μπιφτέκια καλά και από τις 2 πλευρές και 1 λεπτό πριν τα αποσύρουμε από την φωτιά βάζουμε 1 φέτα τυρί τσένταρ στο καθένα
  5. Βάζουμε τα μπιφτέκια πάνω από την σως προσθέτουμε κέτσαπ,ντομάτα,κρεμμύδι και μπέικον αφού πρώτα το έχουμε ψήσει για 2 λεπτά
  6. Τέλος προσθέτουμε και το μαρούλι και κλείνουμε το μπέργκερ με το πάνω μέρος από τα ψωμάκια

Τα μπεργκερς μας είναι έτοιμα νόστιμα ,εύκολα και ζουμερά να τα απολαύσουμε

Καλή σας επιτυχία

Share :

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top