fbpx

Τύπου Καζάν Ντιπί (Νηστίσιμο Γλυκάκι)

30'

Χρόνος Εκτέλεσης

45

Χρόνος Αναμονής

70'

Χρόνος Ψησίματος

Εύκολο

Δυσκολία

12

Μερίδες

Γλυκάκι τύπου καζάν Ντιπί που θα αγαπήσετε και Νηστίσιμο!!Που σίγουρα δεν θα το κάνετε μια φορά αφού μπορείτε να το κάνετε και σε περιόδους Νηστείας!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 2 λίτρα γάλα αμυγδάλου
  • 400 γρ ζάχαρη
  • 2 βανίλιες
  • 200 γρ κορν φλάουρ
  • 150 γρ ζάχαρη άχνη

Φόρμα 30 εκ

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρολα βάζουμε 1,5 λίτρο γάλα αμυγδάλου, 400 γρ ζάχαρη, 2 βανιλιες και το βάζουμε σε μέτρια φωτιά
  2. Σ ενα μπολ βάζουμε 200 γρ κορν φλάουρ, 500 γρ γάλα αμυγδάλου και ανακατεύουμε
  3. Ρίχνουμε το κρύο γάλα μεσα στο ζεστό και ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά μέχρι να πήξει 
  4. Ρίχνουμε το μείγμα που φτιάξαμε σε μια φορμα 30 εκ , πασπαλίζουμε με 150 γρ ζάχαρη άχνη και ψήνουμε στην πάνω αντίσταση για 70′ λεπτά στους 200c
  5. Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε κομμάτια

Καλή σας Απόλαυση!!

Share :

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top