fbpx

Τυροπιτάρια στο τηγάνι λατρεμένη συνταγή!!

10 λεπτά

Χρόνος Εκτέλεσης

15-20 λεπτά

Χρόνος στο τηγάνι

Εύκολο

Δυσκολία

19

Κομμάτια

Πεντανόστιμα Τυροπιτάρια στο τηγάνι μια συνταγή που θα λατρέψει όλη η οικογένεια!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

Για την ζύμη

  • 600-650 γρ αλεύρι γ.ο.χ
  • 300 γρ νερό
  • 1,5 κτγ αλάτι
  • 1 κτσ ξίδι λευκό
  • 50 γρ ελαιόλαδο
  • Πιπέρι

Για την γέμιση

  • 550 γρ τυρί φέτα
  • 1 μέτριο αυγό
  • Πιπέρι

Για το τηγάνισμα

  • Ηλιέλαιο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το νερό , το αλάτι , το ελαιόλαδο , το ξίδι , το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη.
  2. Χωρίζουμε τη ζύμη σε μπαλάκια των 50 γραμμαρίων.
  3. Τα σκεπάζουμε να μην μας ξεραθούν.
  4. Σε ένα μπολ σπάμε το τυρί φέτα και προσθέτουμε το αυγό , το πιπέρι και το ανακατεύουμε πολύ καλά.
  5. Ανοίγουμε τα μπαλάκια με έναν πλάστη όσο το μέγεθος μιας παλάμης , τα αλείφουμε με ηλιέλαιο και βάζουμε ακριβώς στο κέντρο της ζύμης λίγη από την γέμιση.
  6. Κλείνουμε σε φάκελο και αφήνουμε στην άκρη σκεπασμένα με μια μεμβράνη.
  7. Κάνουμε την ίδια διαδικασία με όλα τα μπαλάκια.
  8. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λάδι και το αφήνουμε να κάψει.
  9. Προσθέτουμε τα τυροπιτάρια λίγα κάθε φορά και τα τηγανίζουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
  10. Τα βάζουμε σε μικρό χαρτί να στραγγίξουν.
  11. Τα πιο νόστιμα τυροπιτάρια που έχετε δοκομάσει.

Φτιάτε τα για σας και την οικογένεια σας!!

Καλή σας επιτυχία!!

Δείτε το βίντεο εδώ: 

Share :

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top

Δείτε τη Συνταγή από το LIVE KITCHEN