fbpx

Βάψτε Πασχαλινά κόκκινα Αυγά με φυσικό τρόπο χωρίς να ψάχνετε κρεμμυδόφυλλα!

10'

Χρόνος Εκτέλεσης

30'

Χρόνος Αναμονής

20'

Χρόνος Βρασίματος

Εύκολο

Δυσκολία

30

Κόκκινα Αυγά

Βάψτε κόκκινα Πασχαλινά αυγά χωρίς κρεμμυδόφυλλα με φυσικό τρόπο!!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 2 λίτρα νερό
  • 45 γρ ριζάρι (φυτό)
  • 1 κτσ λευκό ξίδι

Για το γυάλισμα των αυγών

  • Ηλιέλαιο

Οδηγίες για 30 αυγά

 

Βρες όλα τα Ιαπωνικά 🔪Μαχαίρια Samura®️ 👉 https://bit.ly/SamuraGreece Ο Παναγιώτης 🔪χρησιμοποιεί:

🔪Μαγνητική βάση, στήριξης μαχαιριών: https://bit.ly/3K8EHrZ

🔪Μαχαίρι Σεφ 21cm, KAIJU: https://bit.ly/3ZFtllb

🔪Μαχαίρι γενικής χρήσης 15cm, KAIJU: https://bit.ly/3KrBdCm

🔪Μαχαίρι ξεφλουδίσματος 7.8cm, KAIJU: https://bit.ly/3U4MUlD

🔪Μαχαίρι Ψωμιού 20cm, BAMBOO: https://bit.ly/3Kr8eib

🔪Μαχαίρι Santoku 16cm, BAMBOO: https://bit.ly/3GdwfGK

🔪Μαχαίρι Ντομάτας 12cm, MO-V: https://bit.ly/3K4PV0H

🔪Μπαλτάς 18cm, Mad Bull: https://bit.ly/3zrhjRB 

🔪Ανοξείδωτος Αποφλοιωτής Λαχανικών (Λεία Λεπίδα): https://bit.ly/40Fry0W

🔪Ανοξείδωτος Αποφλοιωτής Λαχανικών (Οδοντωτή Λεπίδα): https://bit.ly/40S1Bvf

 

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε με ένα σφουγγαράκι στίγματα και γράμματα που βρίσκονται επάνω στα αυγά,
  2. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό και προσθέτουμε το ριζάρι.
  3. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 20-25 λεπτά.
  4. Σουρώνουμε το βαμμένο νερό και το αφήνουμε λίγο να πέσει η θερμοκρασία.
  5. Προσθέτουμε το λευκό ξίδι και βάζουμε προσεκτικά τα αυγά και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10-12 λεπτά.
  6. Κλείνουμε την φωτιά και τα αφήνουμε μέσα να ξεκουραστούν για 10 λεπτά.
  7. Γυαλίζουμε με ηλιέλαιο.

Τα πιο όμορφα και εύκολα Πασχαλινά κόκκινα αυγά είναι έτοιμα!!

Καλή σας επιτυχία!!

Δείτε το βίντεο εδώ :

Share :

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top

Δείτε τη Συνταγή από το LIVE KITCHEN