30'
Χρόνος Εκτέλεσης
30'
Χρόνος Αναμονής
Εύκολο
Δυσκολία
9
Μερίδες
Αυτό γλυκό ψυγείου είναι το πιο νόστιμο και εύκολο γλυκό!!!Λίγα υλικά εξαιρετικό αποτέλεσμα!!
Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
- 1000 γρ χυμό ροδάκινο για την κρέμα
- 7 κτσ κορν φλάουρ
- 340 γρ πτι μπερ μπισκότα
- 200 γρ κρέμα γάλακτος 35%λιπαρά
- 200 γρ χυμό ροδάκινο για τα μπισκότα
Προαιρετικά
- Σιρόπι καραμέλας
- Φυστίκια Αιγίνης
Ταψί 20X20
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε 800 γρ χυμό ροδάκινο.
- Σε ένα άλλο κατσαρολάκι ρίχνουμε 200 γρ χυμό ροδάκινο και προσθέτουμε 7 κτσ κορν φλάουρ.
- Τοποθετούμε την κατσαρόλα πάνω στην φωτιά και ρίχνουμε το μείγμα με τον χυμό και το κορν φλάουρ ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει.
- Μόλις πήξει το αποσύρουμε από την φωτιά.
- Σε ένα ταψάκι 20χ20 στρώνουμε την πρώτη στρώση από τα μπισκότα πτι μπερ αφού τα έχουμε βουτήξει ένα ένα μέσα σε χυμό ροδάκινο.
- Αφού κάνουμε την πρώτη στρώση με μια κουτάλα ρίχνουμε λίγο από την κρέμα ροδάκινου που φτιάξαμε.
- Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία με άλλες 5 στρώσεις .
- Καλύπτουμε με μια μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 1/2 ώρα.
- Λίγο πριν το βγάλουμε από το ψυγείο χτυπάμε σε ένα μπολ την φυτική κρέμα γάλακτος .
- Την στρώνουμε πάνω στο ταψάκι και κάνουμε γραμμές με ένα πιρούνι.
- Προαιρετικά πασπαλίζουμε σιρόπι καραμέλας και φυστίκια Αιγίνης.
- Το γλυκό είναι έτοιμο τόσο γρήγορα και τόσο εύκολα που θα γίνει το αγαπημένο σας γλυκό!!
Καλή σας επιτυχία!!