fbpx

Cheesecake Σοκολάτα-Φράουλα με Βελούδινη κρέμα!

15'

Χρόνος Εκτέλεσης

3-4 ώρες

Χρόνος Αναμονής

Μέτριο

Δυσκολία

8

Κομμάτια

Cheesecake Σοκολάτα-Φράουλα με Βελούδινη κρέμα!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

Για τη βάση

  • 300 γρ. μπισκότο digestive
  • 150 γρ. λιωμένο βούτυρο

Για τη κρέμα

  • 2 κουτάκια Morfat Choco φυτική σαντιγί (500 γρ.)
  • 150 γρ, ζάχαρη άχνη
  • 2 βανιλίνες
  • 500 γρ. τυρί κρέμα

Για το άλειμμα

  • 200-250 γρ. μαρμελάδα φράουλα

Για το γαρνίρισμα

  • Φρέσκες φράουλες


Φόρμα 26 εκ.

Morfat Choco Φυτική Κρέμα Σαντιγί! Σπιτική γεύση με επαγγελματικό αποτέλεσμα! Η Ίδια παραδοσιακή συνταγή από το 1960! Βρείτε το στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Περισσότερα 👉 https://bit.ly/morfathttps://bit.ly/morfat

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το μπισκότο, το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  2. Σε αποσπώμενη φορμα 26 εκ. με λαδόκολλα στο πατο στρώνουμε ομοιόμορφα το μπισκότο με τη βοήθεια από ένα κουτάλι.
  3. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το Morfat Choco, τη ζάχαρη άχνη, τις βανίλιες και χτυπάμε καλά να αφρατεψει το μείγμα.
  4. Ρίχνουμε το τυρί κρέμα και χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
  5. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από μπισκότο και στρώνουμε ομοιόμορφα.
  6. Τι βάζουμε στο ψυγείο για 3 με 4 ώρες.
  7. Στρώνουμε από πάνω τη μαρμελάδα φράουλα και γαρνίρουμε με κομματάκια από φρέσκες φράουλες.
  8. Ξεφορμάρουμε, κόβουμε σε κομμάτια και το πιο νόστιμο cheesecake είναι έτοιμο να το απολαύσετε μαζί με τους αγαπημένους σας!!

Καλή σας επιτυχία!!!

Share :

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top

Δείτε τη Συνταγή από το LIVE KITCHEN