15'
Χρόνος Εκτέλεσης
3-4 ώρες
Χρόνος Αναμονής
Μέτριο
Δυσκολία
8
Κομμάτια
Cheesecake Σοκολάτα-Φράουλα με Βελούδινη κρέμα!
Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
Για τη βάση
- 300 γρ. μπισκότο digestive
- 150 γρ. λιωμένο βούτυρο
Για τη κρέμα
- 2 κουτάκια Morfat Choco φυτική σαντιγί (500 γρ.)
- 150 γρ, ζάχαρη άχνη
- 2 βανιλίνες
- 500 γρ. τυρί κρέμα
Για το άλειμμα
- 200-250 γρ. μαρμελάδα φράουλα
Για το γαρνίρισμα
- Φρέσκες φράουλες
Φόρμα 26 εκ.
Morfat Choco Φυτική Κρέμα Σαντιγί! Σπιτική γεύση με επαγγελματικό αποτέλεσμα! Η Ίδια παραδοσιακή συνταγή από το 1960! Βρείτε το στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Περισσότερα 👉 https://bit.ly/morfathttps://bit.ly/morfat
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το μπισκότο, το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Σε αποσπώμενη φορμα 26 εκ. με λαδόκολλα στο πατο στρώνουμε ομοιόμορφα το μπισκότο με τη βοήθεια από ένα κουτάλι.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το Morfat Choco, τη ζάχαρη άχνη, τις βανίλιες και χτυπάμε καλά να αφρατεψει το μείγμα.
- Ρίχνουμε το τυρί κρέμα και χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
- Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από μπισκότο και στρώνουμε ομοιόμορφα.
- Τι βάζουμε στο ψυγείο για 3 με 4 ώρες.
- Στρώνουμε από πάνω τη μαρμελάδα φράουλα και γαρνίρουμε με κομματάκια από φρέσκες φράουλες.
- Ξεφορμάρουμε, κόβουμε σε κομμάτια και το πιο νόστιμο cheesecake είναι έτοιμο να το απολαύσετε μαζί με τους αγαπημένους σας!!
Καλή σας επιτυχία!!!