30'
Χρόνος Εκτέλεσης
120'
Χρόνος Αναμονής
Εύκολο
Δυσκολία
15
Μερίδες
Εύκολο Γλυκό ψυγείου για το Πασχαλινό σας Τραπέζι
Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
Για την βάση:
- 380 γρ πτι μπερ μπισκότα με γεύση σοκολάτα
- 150 γρ γάλα
Για την σαντιγί:
- 500 γρ κρέμα γάλακτος 35%λιπαρά
- 5 φράουλες
- 150 γρ ζάχαρη-
- Λίγο μέλι
Για την κρέμα φράουλας:
- 500 γρ κρέμα γάλακτος 35%λιπαρά
- 2 πακέτα άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση φράουλα(120γρ)
Για το πασπάλισμα:
- Tριμμένο μπισκότο
- Φράουλες
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε 500γρ κρέμα γάλακτος μαζί με 150γρ ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει.
- Έπειτα κόβουμε τις φράουλες και τις ρίχνουμε μέσα στο μείγμα μας και ανακατεύουμε καλά.
- Ύστερα στρώνουμε τα μπισκότα μας σε ένα πυρέξ αφου τα βουτάμε ένα ένα μέσα σε 150γρ γάλα.
- Αδειάζουμε το μείγμα με την σαντιγί και ρίχνουμε και λίγο μέλι. Συνεχίζουμε ακόμα 1 στρώση με τα μπισκότα μας.
- Στην συνέχεια αδειάζουμε πάλι σε ένα μπολ 500γρ κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε 2 πακέτα με άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση φράουλα.Χτυπάμε πολυ καλά μέχρι να σφίξει η κρέμα μας.
- Τέλος την τοποθετούμε στο πυρέξ μας και πασπαλίζουμε με τριμμένο μπισκότο και φράουλες.
- Το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Καλή επιτυχία!!