fbpx

#1 Λαχανοκεφτέδες θα τους Λατρέψετε!!!

30'

Χρόνος Εκτέλεσης

25'

Χρόνος Ψησίματος

Εύκολο

Δυσκολία

35

Κομμάτια

Αν δεν έχετε δοκιμάσει Λαχανοκεφτέδες πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε την συνταγή γιατί τα σπάνε από γεύση ειδικά όταν είναι τα λάχανα η εποχή τους!!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 1 κιλό λάχανο λευκό
  • 1 κρεμμύδι μεσαίο
  • 1 ματσάκι μαιντανό
  • Λίγο σέλινο
  • 2 αυγά
  • 2 κτγ αλάτι
  • Λίγο πιπέρι
  • 250 γρ τυρί φέτα
  • 300 γρ αλεύρι
  • Eλαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε το λάχανο σε μικρότερα κομμάτια και το βράζουμε για 15′ λεπτά
  2. Ψιλοκόβουμε τον μαιντανό , το σέλινο και το κρεμμύδι
  3. Σ ένα μπολ βάζουμε το λάχανο να κρυώσει και το πολτοποιούμε στον πολυκόφτη.
  4. Προσθέτουμε στον πολυκόφτη τα κομμάτια από τον μαιντανό, το σέλινο, το κρεμμύδι, 2 αυγα και τα χτυπάμε όλα μαζί.
  5. Σ ενα σουρωτήρι στραγγίζουμε καλά το λάχανο να φυγουν ολα τα υγρά του
  6. Το ρίχνουμε σε ένα μπολ  και προσθέτουμε και το άλλο μείγμα.
  7. Θρυμματίζουμε 250 γρ τυρί φέτα, 2 κτγ αλάτι, λίγο πιπέρι, 300γρ αλεύρι και ανακατεύουμε καλά με μια μαρίζ μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
  8. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίχνουμε από μια κουταλιά από το μείγμα.
  9. Τους τηγανίζουμε και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
  10. Οι λαχανοκοκεφτέδες μας είναι έτοιμοι να τους απολαύσουμε

Καλή σας Επιτυχία!!

Share :

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top