fbpx

Μαλακό Παγωτό ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Με 3 Υλικά ( ΧΩΡΙΣ Κρυστάλλους – ΧΩΡΙΣ Παγωτομηχανή)

10'

Χρόνος Εκτέλεσης

6

ώρες

Εύκολο

Δυσκολία

1,8

Λίτρα

Φτιάξτε πολύ εύκολα με μόνο 3 υλικά χωρίς κρυστάλλους και χωρίς παγωτομηχανή πεντανόστιμο παγωτό σοκολάτας και δεν θα ξαναγοράσετε άλλο παγωτό!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 660 μλ κρύα κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 400 γρ καραμελωμένο ζαχαρούχο
  • 80 γρ κακάο σκόνη

Προαιρετικά

  • 60 γρ σταγόνες κουβερτούρας

Φόρμα 30χ11 εκ.

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο και το χτυπάμε μαζί με το κακάο σκόνη μέχρι να γίνει κρέμα.
  2. Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε την κρύα κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά και την χτυπάμε μέχρι να αρχίσει να κάνει κορυφές.
  3. Παίρνουμε λίγο από την κρέμα γάλακτος και την ενσωματώνουμε στο μείγμα σοκολάτας με απαλές κινήσεις.
  4. Ενσωματώνουμε το ένα μείγμα μέσα στο άλλο και ανακατεύουμε πολύ καλά με μια μαρίζ για να μην χάσει τον όγκο του.
  5. Συμπληρώνουμε προαιρετικά σταγόνες κουβερτούρας.
  6. Ρίχνουμε το μείγμα σε μια φόρμα 30χ11 εκ. και την καλύπτουμε με μια μεμβράνη.
  7. Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 6 ώρες.
  8. Το αφήνουμε για 5-10 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα το σερβίρουμε.

Γίνεται πολύ μαλάκο πεντανόστιμο με πολύ πλούσια γεύση που θα το αγαπήσουν όλοι.

Καλή σας επιτυχία!!

Δείτε το βίντεο εδώ : 

Share :

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top