fbpx

Παγωτό αμυγδάλου με κομμάτια σοκολάτας χωρίς ζαχαρούχο γάλα!!

15'

Χρόνος Εκτέλεσης

7-8 ώρες

Χρόνος Αναμονής

Εύκολο

Δυσκολία

1,5

Λίτρο

Αφράτο παγωτό αμυγδάλου χωρίς ζαχαρούχο γάλα!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 400 γρ Ρόφημα Καρπός Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ
  • 230 γρ ζάχαρη
  • 2 κτσ κορν φλάουρ
  • 5-6 σταγόνες υγρή βανίλια η 2 Βανιλίνες
  • 600 μλ Κρέμα Γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ με 35% λιπαρά
  • 100 γρ κουβερτούρα
  • 100 γρ αμύγδαλο

Για το γαρνίρισμα

  • Γκρανόλα σοκολάτας
  • Σιρόπι σοκολάτας

Φόρμα 28χ15 εκ.

 

www.olympos.gr

Εκτέλεση

  1. Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το Ρόφημα Καρπός Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ, την ζάχαρη, το κορν φλάουρ, την υγρή βανίλια και ανακατεύουμε πάνω στην φωτιά μέχρι να έρθει σε σημείο βρασμού.
  2. Το ρίχνουμε σε ένα μπολ το αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα στο ψυγείο για 1 ώρα.
  3. Σε ένα μπολ χτυπάμε την κρύα Κρέμα Γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ με 35% Λίπαρά μέχρι να έχουμε μια μαλακή σαντιγί.
  4. Προσθέτουμε την κρέμα αμυγδάλου, τα ψιλοκομμένα κομμάτια κουβερτούρας και ανακατεύουμε από μέσα προς τα έξω το μείγμα.
  5. Σπάμε σε έναν πολυκόφτη το αμύγδαλο και το προσθέτουμε στο μείγμα.
  6. Σε μια φόρμα 28χ15 εκ. προσθέτουμε το μείγμα, το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το αφήνουμε να παγώσει στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.
  7. Αφήνουμε 10-15 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου το παγωτό και μετά Σερβίρουμε.
  8. Προεραιτικά γαρνίρουμε με γκρανόλα σοκολάτας και σιρόπι σοκολάτας.

Απλά πεντανόστιμο και πλούσιο στην γεύση!!

Το καλύτερο παγωτό αμυγδάλου!!
Καλή σας επιτυχία!!

Δείτε το βίντεο εδώ :

 

Share :

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top

Δείτε τη Συνταγή από το LIVE KITCHEN