fbpx

Παγωτό Σάντουϊτς με ζαχαρούχο και βύσσινο με μόνο 4 Υλικά

15

Χρόνος Εκτέλεσης

240'

Χρόνος Αναμονής

Εύκολο

Δυσκολία

15

Μερίδες

Παγωτάκι με μόνο 4 Υλικά!! Φτιάξτε εύκολα Παγωτίνια στο σπίτι σας! Βήμα βήμα η συνταγή! Live kitchen

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 350 μλ φυτική κρέμα γάλακτος η ζωική με 35% λιπαρά
  • 110 γρ ζαχαρούχο
  • 250 γρ γάλα πλήρες η εβαπορέ
  • 150 γρ βύσσινο προαιρετικά
  • 2 Πακέτα μπισκότα  πτι μπερ

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ χτυπάμε την Φυτική κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει  μαλακή σαν γιαούρτι.
  2. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και Χτυπάμε μέχρι να σχηματίζονται κορυφές απο την κρέμα.
  3. Έπειτα ρίχνουμε το γάλα  η εβαπορέ κρύο σιγά σιγά  χτυπώντας σε μέτρια ταχύτητα .
  4. Σ αυτό το σημείο μπορούμε να προσθέσουμε έξτρα ζάχαρη γιατί δεν είναι πολύ γλυκιά η κρέμα με το ζαχαρούχο π.χ 100 γρ η παραπάνω η ανάλογα τα γούστα μας.
  5.  Καθαρίστε τα βύσσινα από τα κουκούτσια και τοποθετείστε στην κρέμα χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ενσωματωθούν καλά στο μείγμα και πάρει ένα ελαφρύ ροζ χρώμα .
  6. Τοποθετούμε τα μπισκότα σε μια μεριά και ρίχνουμε σιγά σιγά την κρέμα για να μην μας φύγουν τα μπισκότα από την θέση τους.
  7. Συνεχίζουμε και βάζουμε στην ίδια μεριά τα μπισκότα όπως στην αρχή.
  8.  Βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες ανάλογα την ψύξει του ψυγείου μας.
  9. Βγάζουμε το ταψί από την κατάψυξη και κόβουμε τα σαντουιτσάκια μας.

Share :

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top