Το βούτυρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές μορφές σε μια συνταγή. Πώς μετράμε το λιωμένο βούτυρο;
Το βούτυρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές μορφές σε μια συνταγή. Το κρύο βούτυρο συνήθως “κόβεται” σε αλεύρι για ζαχαροπλαστική ή μπισκότα. Το μαλακωμένο βούτυρο γίνεται συνήθως κρέμα με ζάχαρη για μπισκότα και κέικ. Λιωμένο βούτυρο που χρησιμοποιείται συνήθως για κέικ και συνταγές γρήγορης ανάμειξης, όπως μάφιν και γρήγορο ψωμί. Οι συνταγές απαιτούν βούτυρο με διαφορετικούς τρόπους. Όταν έχετε να κάνετε με συμπαγές βούτυρο, η μέτρηση είναι εύκολη, αλλά συχνά με ρωτούν «πώς υποτίθεται ότι μετράτε το λιωμένο βούτυρο σε μια συνταγή;» Ορισμένες συνταγές απαιτούν “λιωμένο βούτυρο” και μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένο.
Η σύντομη απάντηση είναι ότι μετράς το βούτυρο πριν το λιώσεις, μετά το λιώνεις και το προσθέτεις στη συνταγή σου. Αυτός είναι σίγουρα ο πιο συνηθισμένος τρόπος μέτρησης του λιωμένου βουτύρου. Ένα πολύ μικρό βάρος μπορεί να χαθεί όταν λιώσετε το βούτυρο (ειδικά αν το λιώσετε σε αρκετά υψηλή θερμοκρασία), επειδή λίγο νερό θα εξατμιστεί καθώς λιώνει το βούτυρο, αλλά αυτό δεν πρέπει να έχει μετρήσιμη επίδραση στην τελική συνταγή.