fbpx

Το πιο νόστιμο Κοντοσούβλι που έχετε Δοκιμάσει!!

2 ώρες

Χρόνος Εκτέλεσης

4 ώρες

Χρόνος Αναμονής

5 ώρες

Χρόνος Ψησίματος

Δύσκολο

Δυσκολία

7

Μερίδες

Το πιο νόστιμο και Ξεχωριστό Κοντοσούβλι που έχετε φάει!!Θα το λατρέψετε!!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 4 κιλά σπάλα χοιρινό
  • 3 ντομάτες
  • 2 κτσ αλάτι
  • 1 1/2 κτσ ρίγανη
  • 200 γρ νερό
  • 70γρ ελαιόλαδο
  • 2κτσ μουστάρδα
  • 2 κτσ αλάτι
  • Διάφορα πιπέρια
  • σκόρδο σε σκόνη
  • 1 κτγ κουρκουμά

Εκτέλεση

  1. Ξεκινάμε και Βράζουμε σε μια κατσαρόλα τις ντομάτες.
  2. Κάνουμε πολτό τις ντομάτες προσθέτουμε το νερό και το αλάτι και βάζουμε μέσα το κρέας να μείνει για 4 ώρες στο  ψυγείο,
  3. Παίρνουμε ένα γουδί και ρίχνομε την ρίγανη, το αλάτι , τα διάφορα πιπέρια ,το σκόρδο σε σκόνη και τον κουρκουμά και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν σκόνη.
  4. Αφού βγάλουμε το κρέας από το ψυγείο τα στρώνουμε μέσα σε ένα ταψάκι και τα πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά που σπάσαμε.
  5. Ρίχνουμε και το ελαιόλαδο και την μουστάρδα και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
  6. Ανάβουμε την φωτιά και μόλις ανάψει τρυπάμε και βάζουμε τα κομμάτια του κρέατος στην σούβλα.
  7. Την βάζουμε την σούβλα στην πάνω σχάρα για 1 ώρα περίπου να γυρνάει συνεχώς.
  8. Μετά από 1 ώρα την κατεβάζουμε στην μεσαία σχάρα για ακόμα 1 ώρα.
  9. Τέλος την κατεβάζουμε και ψήνουμε για 3 ώρες στην κάτω σχάρα.
  10. Το κοντοσούβλι είναι έτοιμο να το απολαύσετε εσείς και η οικογενειά σας!!!ένα πεντανόστιμο και γιορτινό τραπέζι με ένα κοντοσούβλι που λιώνει!!! Θα το λατρέψετε

Καλή σας επιτυχία!!

Share :

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top

Δείτε τη Συνταγή από το LIVE KITCHEN