fbpx

Chocotorta Argentina!!

130'

Χρόνος Εκτέλεσης

Εύκολο

Δυσκολία

13

Μερίδες

Αν δεν έχετε δοκιμάσει το Διάσημο γλυκό ψυγείου Chototorta Τότε πρέπει να το φτιάξετε!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 500 γρ Μασκαρπόνε
  • 400 γρ Καραμελωμένο ζαχαρούχο
  • 700 γρ Σοκολατένια μπισκότα
  • 350 γρ Κρέμα γάλακτος 30%Λιπαρά(
  • 300 γρ Γάλα
  • Ταψάκι 25X30

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ  θα ρίξουμε το τυρί Μασκαρπόνε το Καραμλωμένο ζαχαρούχο και θα ανακατέψουμε μέχρι να ενσωματωθούν τα Υλικά.
  2. Σε ένα ταψάκι 25χ30 θα στρώσουμε τα μπισκότα με την σειρά εφόσον τα βουτήξουμε σε γάλα.
  3. Έπειτα θα στρώσουμε την κρέμα και θα βάλουμε πάλι μια σειρά μπισκότα. 
  4. Συνολικά έχουμε 5 σειρές μπισκότα με ενδιάμεσα την κρέμα.
  5. Στο τέλος χτυπάμε 350 γρ κρέμα γάλακτος πάντα με 35% λιπαρά κρύα από το ψυγείο για να καλύψουμε στο πάνω μέρος απο το γλυκό 
  6. Διακοσμούμε με τριμμένο μπισκότο
  7. Το γλυκό είναι έτοιμο να το απολαύσετε.

Share :

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top