130'
Χρόνος Εκτέλεσης
Εύκολο
Δυσκολία
13
Μερίδες
Αν δεν έχετε δοκιμάσει το Διάσημο γλυκό ψυγείου Chototorta Τότε πρέπει να το φτιάξετε!!
Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
- 500 γρ Μασκαρπόνε
- 400 γρ Καραμελωμένο ζαχαρούχο
- 700 γρ Σοκολατένια μπισκότα
- 350 γρ Κρέμα γάλακτος 30%Λιπαρά(
- 300 γρ Γάλα
- Ταψάκι 25X30
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ θα ρίξουμε το τυρί Μασκαρπόνε το Καραμλωμένο ζαχαρούχο και θα ανακατέψουμε μέχρι να ενσωματωθούν τα Υλικά.
- Σε ένα ταψάκι 25χ30 θα στρώσουμε τα μπισκότα με την σειρά εφόσον τα βουτήξουμε σε γάλα.
- Έπειτα θα στρώσουμε την κρέμα και θα βάλουμε πάλι μια σειρά μπισκότα.
- Συνολικά έχουμε 5 σειρές μπισκότα με ενδιάμεσα την κρέμα.
- Στο τέλος χτυπάμε 350 γρ κρέμα γάλακτος πάντα με 35% λιπαρά κρύα από το ψυγείο για να καλύψουμε στο πάνω μέρος απο το γλυκό
- Διακοσμούμε με τριμμένο μπισκότο
- Το γλυκό είναι έτοιμο να το απολαύσετε.