fbpx

Συνταγή για Ζαμπονοκασερόπιτα Σουφλέ!

30'

Χρόνος Εκτέλεσης

60'

Χρόνος Ψησίματος

Μέτριο

Δυσκολία

12

Μερίδες

Αν δεν έχετε δοκιμάσει ζαμπονακασερόπιτα σουφλέ σε στρόγγυλη φόρμα! Πρέπει οπωσδήποτε να την δοκιμάσετε!!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 3 αυγά
  • 250 γρ γάλα
  • 150 γρ γιαούρτι
  • λίγο πιπέρι
  • 300 γρ γκούντα
  • 300 γρ ζαμπόν
  • 300 γρ μοτσαρέλα
  • 200 γρ τυρί φέτα
  • 100 γρ βούτυρο
  • 500 γρ φύλλο κρούστας για πίτες

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ  ρίχνουμε τα αυγά, το γάλα ,το γιαούρτι και ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε και λίγο πιπέρι.
  2. Κόβουμε το ζαμπόν σε μικρά κυβάκια, το Τυρί γκούντα, την μοτσαρέλα  και σπάμε με τα χέρια μας και το τυρί φέτα μέσα σε ένα μπολ!!
  3. Παίρνουμε μια φόρμα στρογγυλή με τρύπα στην μέση και βάζουμε 2 φύλλα κρούστας μέσα στην φόρμα.
  4. Ρίχνουμε το 1/3 της γέμισης και σκεπάζουμε με  φύλλο που το έχουμε σουρώσει .
  5. Βουτυρώνουμε και συνεχίζουμε πάλι με γέμιση και φύλλο μέχρι να τελειώσουν τα Υλικά.
  6. Τελειώνουμε με φύλλο και ραντίζουμε από πάνω με το λιωμένο βούτυρο.
  7. Τρυπάμε καλά με το μαχαίρι γύρω γύρω και προσθέτουμε όλο το υγρό μείγμα.
  8. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά πριν το ψήσουμε.
  9. Ψήνουμε  1 ώρα στον αέρα στους 160 -170 βαθμούς.

Η πιο νόστιμη Ζαμπονοκασερόπιτα σουφλέ είναι έτοιμη να την απολαύσουν μικροί και μεγάλοι!!

Καλή σας επιτυχία!!

Δείτε το βίντεο εδώ:

Share :

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Περισσότερες Συνταγές

Scroll to Top

Δείτε τη Συνταγή από το LIVE KITCHEN